Pumput Nainen Punainen 10cm Nude Häät Carol Kammiot Kengät Kantapää Korkokengät w4vSqtB Pumput Nainen Punainen 10cm Nude Häät Carol Kammiot Kengät Kantapää Korkokengät w4vSqtB Pumput Nainen Punainen 10cm Nude Häät Carol Kammiot Kengät Kantapää Korkokengät w4vSqtB Pumput Nainen Punainen 10cm Nude Häät Carol Kammiot Kengät Kantapää Korkokengät w4vSqtB
Teollisuus on ajan tasalla

Pumput Nainen Punainen 10cm Nude Häät Carol Kammiot Kengät Kantapää Korkokengät w4vSqtB

Nainen Nude 10cm Häät Kammiot Korkokengät Kengät Carol Pumput Kantapää Punainen

Ohjaus Hall 5, 5108 jalusta

Creaform on tänään Optinen CMM skannerit 3D "MetraSCAN-R"Esitetty, asennettu robotteja ja automaattisia tarkastuksia ja niitä käytetään pois tuotantolinjalta. Koska integroitu" TRU tarkkuus "teknologia ja laajennettavissa mittaus määrän voi tarkistaa monenlaisia ​​osia suoraan tuotantoon skanneri., Skannaus nopeus assemblability on robotti ja anna tarkastukset suoraan tuotantolinjalta.

Kun MetraSCAN-R-sarja, yhtiö laajensi ratkaisuja tarkastusta sovelluksia teollisuuden ja tehdasteollisuudessa. Skannerit on tarjolla kaksi versiota 70-R ja R 210. Niitä käytetään automaattista ja robotti tarkastuksia on-line testit sarjatuotannossa jopa useita satoja parts per päivä, on-line tarkastus komponenttien 0,5 ja 3 m kokoa, osa-to-CAD, testien ja toimittajan laatu, vaatimustenmukaisuuden arviointia 3D malleja tai valmistuksen työkaluja ja vaatimustenmukaisuuden arviointia valmistettujen osien vastaan ​​alkuperäiset.


Toinen panos valmistajan Kontakt

eu Työtä Harmaa Nainen Muoti Yökerho Seksikäs Musta Hääjuhlissa Avokkaat 3 Korkokengät 10cm Uk 35 rIIqTv