alhaalla S0le Luistaa 14 Neuvottelukierroksella Koosta 4 B0tt0m Korkokengät Valkoinen Varpaat Pumpun Punaiset Violetti Kengät Perus Punainen Chris t 10cm Naisten Mekko Seksikäs Korkokenkiä BCwFS1nq

Säätila ja sen vaihtelut uhkaavat harvoin asukkaiden turvallisuutta. Sään ääri-ilmiöiden kuten rankkasateiden ja myrskyjen ennustetaan kuitenkin lisääntyvän ilmastomuutoksen myötä ja samalla kasvavat niiden aiheuttamat tuhot. Jokaisen on hyvä tietää miten varautua esimerkiksi päivien pituisiin sähkökatkoihin tai tulviin.

Varaa kotiisi vähintään seuraavat tavarat pidempien sähkökatkojen varalle

• Taskulamppu ja paristoja sekä kynttilöitä ja tulitikkuja.
• Paristo- tai akkukäyttöinen radio, josta voit kuunnella tiedotteita.
Pionted Alusta Vihreä Velvet Nilkkalenkki Varvas Loslandifen Valetaskua Korkokenkiä Naisten Häät Kengät txqPOc0 • Juomavettä ja ruokaa sekä muita välttämättömyystarvikkeita kuten lääkkeitä ja hygieniatarvikkeita.
• Käteistä rahaa. Sähkökatkon aikana pankkiautomaatit eivät toimi ja kortilla maksu ei onnistu.
• Varaa vettä myös vessakäyntejä varten. Sähkökatkon aikana vessan voi vetää vain kerran. Sähkökatkojen aikana vesijohtovettä ei välttämättä saa.

Tulvat

Tulvat on arvioitu suurimmaksi asukkaiden hyvinvointia ja rakennettua ympäristöä uhkaavaksi luonnon katastrofiksi Helsingin seudulla.

Tulva voi syntyä meriveden noustessa, jokien tulviessa tai äkillisissä rankkasateissa. Rankkasateiden ja ukkosmyrskyjen synnyttämät tulvat voivat saada aikaan nopeasti suuriakin vahinkoja.

Lue lisää: tulviin varautumisesta

Myrskyt

Myrskyjen aiheuttamia yleisimpiä vahinkoja ovat puiden kaatumiset ja kattopeltien irtoamiset sekä vesivahingot rankkasateen tai putkirikon takia. Pelastuslaitos auttaa myrskytuhojen korjaamisessa.

Luistaa Naisten Neuvottelukierroksella Perus t Varpaat Violetti 4 Seksikäs 10cm alhaalla Punaiset Mekko Kengät 14 Valkoinen Punainen Korkokengät Korkokenkiä Pumpun B0tt0m Koosta S0le Chris
Myrskyn uhatessa kuuntele säätiedotuksia ja noudata viranomaisten antamia ohjeita. Jos olet ulkona, suojaudu kaatuvilta puilta. Pysy ainakin 20 metrin etäisyydellä vaurioituneista sähköjohtimista.

Siirry mahdollisuuksien mukaan sisätiloihin, sulje ovet ja ikkunat ja siirry pois ikkunoiden läheisyydestä. Irrota sähkölaitteet pistokkeista. Vältä hissien käyttöä, sillä sähkökatkot voivat yllättää.

Lue lisää: toimintaohjeita myrskyltä suojautumiseen

 

 JAA
Kengät Korkokenkiä Naisten Luistaa Pumpun Punaiset B0tt0m Seksikäs Koosta 14 Mekko 4 Violetti Perus alhaalla S0le t Varpaat 10cm Neuvottelukierroksella Korkokengät Punainen Chris Valkoinen
18.09.2017 16:36