Kahdeksan kotitaloutta Ilmastokadulla ryhtyy testaamaan energian ja vedenkulutuksen hallintaa helpottavaa älyteknologiaa kotonaan. Testiin valitut erilaiset mittarit ja säätölaitteet on valittu sillä perusteella, että niitä on helppoa hankkia ja asentaa ilman remonttia.

Testin tarkoituksena on kerätä kokemuksia laitteiden käytettävyydestä, tieto millaisiin kohteisiin ne erityisesti sopivat ja kuinka paljon energia tai vettä laitteen käyttöön ottaminen voi säästää.

Ensimmäisenä asennetaan kahdelle testaajalle kodin reaaliaikaisen energiankulutuksen seurannan mahdollistava ELIQ energy onlinen energiamittari.  Laitteeseen kuuluu optinen lukija, joka lukee energiamittarin pulssin ja vastaanotin, johon mittaustieto kerätään ja, joka lähettää tiedon edelleen pilvipalveluun.  Asukkaalla on käytössään mobiilisovellus, jonka avulla voi seurata energiankulutusta. Vastaavanlainen tuote on esimerkiksi Fortumin Kotinäyttö ja Vattenfallin EnergyWatch.

Muita kokeiltavia laitteita on erilaiset älypistorasiat, lamput, liiketunnistimet ja niitä ohjaava kotiautomaatio järjestelmä, älykkäät termostaatit ja lämpimän vedenkulutusta säätävät älyhanat ja lämpöä talteenottava suihku.

Testiä voit seurata Ilmastokadun facebookissa, instagrammissa ja twitterissä. Ilmastokadun nettisivuilla tullaan tiedottamaan testin tuloksista syksyn aikana.

Lue lisää ilmastokadusta: www.ilmastokatu.fi

Stiletto Pyöreä Naisten Alustan Vaaleanpunainen Varvas Seksikäs Pumput Nilkkalenkki Korkokenkiä Velardeeee Zv7fW4Oqq
Share →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pumpun Musta Rockport Pikkukivi Sto7h95 Tavallinen Naisten

*

This site uses Akismet to reduce spam. 415 Pumpun Naisten Domina Miellyttäjä Patenttia T Musta hihna qw8EnW4Og.

Pumppuja Kantapää Kärki m Pyöreä B Pehmeä 7 Meille Materiaali Naisten Pu Amoonyfashion Punainen Joissa Alustan Aineena Suljettu Kiinteänä Korkea EtTqPMXx
Tavallinen Pikkukivi Sto7h95 Rockport Naisten Musta Pumpun
Pumpun Pikkukivi Tavallinen Sto7h95 Naisten Rockport Musta zYxnTtqX Pumpun Pikkukivi Tavallinen Sto7h95 Naisten Rockport Musta zYxnTtqX Pumpun Pikkukivi Tavallinen Sto7h95 Naisten Rockport Musta zYxnTtqX Pumpun Pikkukivi Tavallinen Sto7h95 Naisten Rockport Musta zYxnTtqX Pumpun Pikkukivi Tavallinen Sto7h95 Naisten Rockport Musta zYxnTtqX Pumpun Pikkukivi Tavallinen Sto7h95 Naisten Rockport Musta zYxnTtqX
Unelma Kengät 10 Korkokenkiä Naisten Swan Pinkki Pumppu Plaform Mekko Paria wOB87xw
Korkokengät Peep Naisten Luistaa Toe Platform Mekko Tikari Pumput Aiweiyi Mokka Juhlakengät Musta Bqt54nq
Korkokengät Peep Naisten Luistaa Toe Platform Mekko Tikari Pumput Aiweiyi Mokka Juhlakengät Musta Bqt54nq
Korkokengät Peep Naisten Luistaa Toe Platform Mekko Tikari Pumput Aiweiyi Mokka Juhlakengät Musta Bqt54nq
Häät Pumput Tda Juhlamekko Illalla Naisten Purppura Katkaisu Korkokenkiä Mokka Teräväkärkiset Kengät T0qTBzR