Naisten Xia Harmaa Alustan Korkea Pumput Tikari Pyöreä Kantapää Tele Suljettu Kärki Tgqqf
Teollisuus on ajan tasalla

Naisten Xia Harmaa Alustan Korkea Pumput Tikari Pyöreä Kantapää Tele Suljettu Kärki Tgqqf

Tele Kärki Harmaa Kantapää Pyöreä Tikari Xia Pumput Naisten Korkea Suljettu Alustan

Ohjaus Hall 5, 5108 jalusta

Creaform on tänään Optinen CMM skannerit 3D "MetraSCAN-R"Esitetty, asennettu robotteja ja automaattisia tarkastuksia ja niitä käytetään pois tuotantolinjalta. Koska integroitu" TRU tarkkuus "teknologia ja laajennettavissa mittaus määrän voi tarkistaa monenlaisia ​​osia suoraan tuotantoon skanneri., Skannaus nopeus assemblability on robotti ja anna tarkastukset suoraan tuotantolinjalta.

Kun MetraSCAN-R-sarja, yhtiö laajensi ratkaisuja tarkastusta sovelluksia teollisuuden ja tehdasteollisuudessa. Skannerit on tarjolla kaksi versiota 70-R ja R 210. Niitä käytetään automaattista ja robotti tarkastuksia on-line testit sarjatuotannossa jopa useita satoja parts per päivä, on-line tarkastus komponenttien 0,5 ja 3 m kokoa, osa-to-CAD, testien ja toimittajan laatu, vaatimustenmukaisuuden arviointia 3D malleja tai valmistuksen työkaluja ja vaatimustenmukaisuuden arviointia valmistettujen osien vastaan ​​alkuperäiset.


Toinen panos valmistajan Kontakt

Teräväkärkiset Kuninkaallinen D'orsay Tikari on Naiset Nj Slip Pumput Klassinen Juhlakengät Mokka Kengät Korkokengät Eqx7wWtzf