Nahka Naisten Suljetun Polvi Simpson Korkeat Saappaat Jessica Kaakaota Toe Muoti Suede Ference Split wtqcZc5O Nahka Naisten Suljetun Polvi Simpson Korkeat Saappaat Jessica Kaakaota Toe Muoti Suede Ference Split wtqcZc5O Nahka Naisten Suljetun Polvi Simpson Korkeat Saappaat Jessica Kaakaota Toe Muoti Suede Ference Split wtqcZc5O Nahka Naisten Suljetun Polvi Simpson Korkeat Saappaat Jessica Kaakaota Toe Muoti Suede Ference Split wtqcZc5O
Teollisuus on ajan tasalla

Nahka Naisten Suljetun Polvi Simpson Korkeat Saappaat Jessica Kaakaota Toe Muoti Suede Ference Split wtqcZc5O

Suljetun Saappaat Naisten Simpson Polvi Split Jessica Nahka Toe Kaakaota Muoti Ference Suede Korkeat

Ohjaus Hall 5, 5108 jalusta

Creaform on tänään Optinen CMM skannerit 3D "MetraSCAN-R"Esitetty, asennettu robotteja ja automaattisia tarkastuksia ja niitä käytetään pois tuotantolinjalta. Koska integroitu" TRU tarkkuus "teknologia ja laajennettavissa mittaus määrän voi tarkistaa monenlaisia ​​osia suoraan tuotantoon skanneri., Skannaus nopeus assemblability on robotti ja anna tarkastukset suoraan tuotantolinjalta.

Kun MetraSCAN-R-sarja, yhtiö laajensi ratkaisuja tarkastusta sovelluksia teollisuuden ja tehdasteollisuudessa. Skannerit on tarjolla kaksi versiota 70-R ja R 210. Niitä käytetään automaattista ja robotti tarkastuksia on-line testit sarjatuotannossa jopa useita satoja parts per päivä, on-line tarkastus komponenttien 0,5 ja 3 m kokoa, osa-to-CAD, testien ja toimittajan laatu, vaatimustenmukaisuuden arviointia 3D malleja tai valmistuksen työkaluja ja vaatimustenmukaisuuden arviointia valmistettujen osien vastaan ​​alkuperäiset.


Toinen panos valmistajan Kontakt

Toe Suljetun Huomautti Vedettävä Allhqfashion Pumput kengät Päälle Naisten Pinkki Pu Korkokenkiä Kiinteä qwZAIUXIx