Korkokenkiä Musta Varten Cyjk Peep Juhlamekko Alustan Mavirs Naisten Tikari Käsintehtyjä Pumput Toe Ozx7n0q7 Korkokenkiä Musta Varten Cyjk Peep Juhlamekko Alustan Mavirs Naisten Tikari Käsintehtyjä Pumput Toe Ozx7n0q7 Korkokenkiä Musta Varten Cyjk Peep Juhlamekko Alustan Mavirs Naisten Tikari Käsintehtyjä Pumput Toe Ozx7n0q7 Korkokenkiä Musta Varten Cyjk Peep Juhlamekko Alustan Mavirs Naisten Tikari Käsintehtyjä Pumput Toe Ozx7n0q7 Korkokenkiä Musta Varten Cyjk Peep Juhlamekko Alustan Mavirs Naisten Tikari Käsintehtyjä Pumput Toe Ozx7n0q7
Teollisuus on ajan tasalla

Korkokenkiä Musta Varten Cyjk Peep Juhlamekko Alustan Mavirs Naisten Tikari Käsintehtyjä Pumput Toe Ozx7n0q7

Alustan Mavirs Naisten Korkokenkiä Toe Pumput Cyjk Tikari Musta Varten Käsintehtyjä Peep Juhlamekko

Ohjaus Hall 5, 5108 jalusta

Creaform on tänään Optinen CMM skannerit 3D "MetraSCAN-R"Esitetty, asennettu robotteja ja automaattisia tarkastuksia ja niitä käytetään pois tuotantolinjalta. Koska integroitu" TRU tarkkuus "teknologia ja laajennettavissa mittaus määrän voi tarkistaa monenlaisia ​​osia suoraan tuotantoon skanneri., Skannaus nopeus assemblability on robotti ja anna tarkastukset suoraan tuotantolinjalta.

Kun MetraSCAN-R-sarja, yhtiö laajensi ratkaisuja tarkastusta sovelluksia teollisuuden ja tehdasteollisuudessa. Skannerit on tarjolla kaksi versiota 70-R ja R 210. Niitä käytetään automaattista ja robotti tarkastuksia on-line testit sarjatuotannossa jopa useita satoja parts per päivä, on-line tarkastus komponenttien 0,5 ja 3 m kokoa, osa-to-CAD, testien ja toimittajan laatu, vaatimustenmukaisuuden arviointia 3D malleja tai valmistuksen työkaluja ja vaatimustenmukaisuuden arviointia valmistettujen osien vastaan ​​alkuperäiset.


Toinen panos valmistajan Kontakt

Sandaali Paris Paris Tukkia Naisten Tuhosi Tuhosi Naisten Tukkia 0w1Zdq1