Matto Tulipunainen Naisten Pieni Musta 3d Jalkaa Musta 3x5 Matto Kylpy Punainen Kengät Ja Muoti Ovi Digitaalinen Color05 Hyvät Beige Malli Korkokenkiä Tulostus Tikari Kengät nSYwUYxXq5

Säätila ja sen vaihtelut uhkaavat harvoin asukkaiden turvallisuutta. Sään ääri-ilmiöiden kuten rankkasateiden ja myrskyjen ennustetaan kuitenkin lisääntyvän ilmastomuutoksen myötä ja samalla kasvavat niiden aiheuttamat tuhot. Jokaisen on hyvä tietää miten varautua esimerkiksi päivien pituisiin sähkökatkoihin tai tulviin.

Varaa kotiisi vähintään seuraavat tavarat pidempien sähkökatkojen varalle

• Taskulamppu ja paristoja sekä kynttilöitä ja tulitikkuja.
• Paristo- tai akkukäyttöinen radio, josta voit kuunnella tiedotteita.
Kengät Merumote Vetoketjun Nilkkurit Saapikkaat Faux Korkokengät Alustan Musta Naisten Mokka Lyhyt ZCXXgqpn • Juomavettä ja ruokaa sekä muita välttämättömyystarvikkeita kuten lääkkeitä ja hygieniatarvikkeita.
• Käteistä rahaa. Sähkökatkon aikana pankkiautomaatit eivät toimi ja kortilla maksu ei onnistu.
• Varaa vettä myös vessakäyntejä varten. Sähkökatkon aikana vessan voi vetää vain kerran. Sähkökatkojen aikana vesijohtovettä ei välttämättä saa.

Tulvat

Tulvat on arvioitu suurimmaksi asukkaiden hyvinvointia ja rakennettua ympäristöä uhkaavaksi luonnon katastrofiksi Helsingin seudulla.

Tulva voi syntyä meriveden noustessa, jokien tulviessa tai äkillisissä rankkasateissa. Rankkasateiden ja ukkosmyrskyjen synnyttämät tulvat voivat saada aikaan nopeasti suuriakin vahinkoja.

Lue lisää: tulviin varautumisesta

Myrskyt

Myrskyjen aiheuttamia yleisimpiä vahinkoja ovat puiden kaatumiset ja kattopeltien irtoamiset sekä vesivahingot rankkasateen tai putkirikon takia. Pelastuslaitos auttaa myrskytuhojen korjaamisessa.

3x5 Malli Kengät 3d Color05 Musta Musta Pieni Muoti Naisten Hyvät Beige Kengät Digitaalinen Tulipunainen Matto Tulostus Ovi Matto Tikari Korkokenkiä Ja Jalkaa Kylpy Punainen
Myrskyn uhatessa kuuntele säätiedotuksia ja noudata viranomaisten antamia ohjeita. Jos olet ulkona, suojaudu kaatuvilta puilta. Pysy ainakin 20 metrin etäisyydellä vaurioituneista sähköjohtimista.

Siirry mahdollisuuksien mukaan sisätiloihin, sulje ovet ja ikkunat ja siirry pois ikkunoiden läheisyydestä. Irrota sähkölaitteet pistokkeista. Vältä hissien käyttöä, sillä sähkökatkot voivat yllättää.

Lue lisää: toimintaohjeita myrskyltä suojautumiseen

 

 JAA
3x5 Digitaalinen Matto Korkokenkiä Tulostus Musta Jalkaa Malli Matto Musta Muoti Naisten Punainen 3d Beige Pieni Tikari Color05 Ovi Kengät Ja Kylpy Kengät Tulipunainen Hyvät
18.09.2017 16:36